Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle produkter og services fra Bogremmen købt på hjemmesiden. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Bogremmen.

Forlaget Bogremmen er etableret september 2022.

Salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle produkter og services købt hos:

Bogremmen

Rådhusdammen 13 1th

2620 Albertslund

Email: a.boremmen@gmail.com

www.bogremmen.dk

CVR-nr. 43493086

Bestilling

Ved bestilling på vores hjemmeside bedes du opgive navn, adresse, e-mail og kontooplysninger. Herefter modtager du bekræftelse i form af nummereret ordre. Som køber er det dit ansvar at samstemme ordrebekræftelse med din bestilling. I tilfælde af uoverensstemmelser bør du hurtigst muligt kontakte forlaget Bogremmen, så vi kan korrigere ordren.

Betaling

Alle priser er i danske kroner og kan ske med: VISA/Dankort, MasterCard og MobilePay. Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Manuskriptvurdering/bogrådgivning: Ydelsen betales efter udført arbejde. Ghostwriting og større leveringer: Ydelsen kan betales i flere rater, efter aftale.

Levering

Bogremmen sørger for forsendelse af bøger og gavekort til Danmark, dog ikke Grønland eller Færøerne.

Kurser og ydelser bekræftes på e-mail efter køb.

Fortrydelsesret

Hos Bogremmen har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning om varehandel på internettet. Gør du brug af fortrydelsesretten, kontakter du Bogremmen og oplyser navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer Vi returnerer beløb minus porto og ekspeditionsgebyr.

Det er dit ansvar at returnere varen – for egen regning. Gavekort refunderes ikke.

Kursustilmelding er bindende. Dvs at købt og betalt kursus er ikke mulig at afmelde og få pengene refunderet.